18 Haziran 2012 Pazartesi

GALATAMODA 2012 MAÇKA SANATÇILAR PARKI

Galatamoda 2012 başladı ve dün itibari ile bitti !!! Ben yaklaşık 3-4 senedir Galatamoda nerede olursa olsun koşa koşa giderim. Önceleri Galata'da, Tepebaşı TRT'de, geçen sene de Akaretler'de idi ama bu sene biraz farklılık olmuş ve Maçka parkı seçilmişti. Aslında Nişantaşı Makro'nun tam karşısında Maçka Sanatçılar Parkı'nda 14-17 Haziran arası yer aldı.


Ben ilk gün annemle kısa bir ziyarette bulundum, beni tanıyan tasarımcılarımı görmek çok güzeldi, sonrasında bazı yeni standlar eklenmiş onların içinden en çok Kumpanya 62 'yi çok beğendik. 37 tane tasarımcı katıldı; Zeynep Erdoğan, Jale Hürdoğan, Rana Berna Canok, Gamze Saraçoğlu, Simay Bülbül, Mehtap Elaidi, Özgür Masur, Tuvana Büyükçınar, Selim Baklacı, Pınar Arkun, Aslı Güler, Ayşe Deniz Yeğin, Günseli Türkay, Elif Cığızoğlu, Cem Lokmanhekim, Bihter Aida Pekin, Gül Ağış, ve daha bir çok isim :)

Ben Jale Hürdoğan tasarımı bir bluz aldım, görseli şu an yok, evde hemen çekip paylaşıcam , ikinci günde Galatamoda'ya uğradım, kardeşimle dolaştık ve kendisi de güzel ürünler satın aldı :)

Benim en sevdiğim alışveriş-gezi turlarından biri olan Galatamoda bu sene de güzel geçti, hem ünlü tasarımcılarla tanışmak, indirimli ürünlerini satın almak, farklı yeni ürünleri görmek gerçekten tam moda havasına bürünmemi sağladı.

Aşağıdaki resimleri yine ben çektim, arada bazılarını instagram #galatamoda etiketinden çalmış olabilirim af görün :)



ÖZGÜR MASUR


JALE HÜRDOĞAN



KUMPANYA 62




JALE HÜRDOĞAN


ÖZGÜR MASUR


ÖZGÜR MASUR


ELİF CIĞIZOĞLU