13 Temmuz 2011 Çarşamba

Arabesque bundan böyle Arabesk :)

Efendim işte size ilk gezenti yazımı paylaşıyorum. Geçtiğimiz Cuma günü hadi kızlar bugün ne yapsak diye düşünürken iş çıkışı okul bitimi derken kendimizi ARABESQUE de bulduk . Aslında ben iki gün öncesinden rezervasyon yaptırmıştım. Arabesque İzzet Çapa'nın Çapamarka yeni mekânı. Yer her zamanki gibi Maçka'da zaten. Dergilerde internette sitelerde zaten gerekli bilgiler var ben size gereksiz bilgileri yazayım en iyisi. Öncelikle yeni açıldığı için fiyatları gayet uygun normal diğer mekânlarının %50 daha ucuz :) İçeriye girdiğinizde biz kendimizi Dubai de hissettik. Ya habibi ya habibi diye diye başlarımıza puşilerimizi taktık davul dansöz şovla birlikte göbekler attık. Tek eksik mekânın biraz ufak olmasıydı malumunuz orda kına gecesi yapan da var turistleri gezdirende bizim gibi eğlenmeye geleni de kadınların kalçalarından kaçalım diye bir o yana bir bu yana yatma şaşkın gibi olduk. Yemekler bizim damak tadımıza çok uygun az acılı Lübnan Arap yemekleriydi. Başlangıçta tıkandık o kadar dolu dolu çeşitleri yiyince midemiz bayram etti. Melike ve Berna ay evde olsak en fazla zeytinyağlı barbunya yerdik iyi yaptık oh miss dediler. Bu arada mekânın iç dekorasyonu sizi kendine çok bağlıyor her yer rengârenk arabic şatafatlı of of :) Bizim kızlar iç mimar oldukları için benden eminim daha fazla incelemişlerdir. Garsonlar çok efendiler zaten her çapamarka da olduğu gibi ama burada daha farklı bir özellikleri var çoğu Arap zenci :) Şarkıcıların ismini öğrenemedim ama sesleri çok güzeldi sanırım Beyrut’tan gelmişler.
 Evet, son olarak özetlersem biz çok eğlendik paranızı çarçur etmeyin gelin burada kazık yemeden hem yemeğinizi yiyin hem eğlenin üstelikte çok yakınınızda boğaza karşı oh püfür püfür. Aşağıda bazı resimler paylaşıyorum umarım sizde beğenirsiniz :)








2 yorum:

Fiona loves beautiful things dedi ki...

hi,

i came across you blog while browsing the Internet.

I tried to translate your post into english or french, so thanks to google translator, i roughly understood

just one question, where is this restaurant? in Istanbul

it looks so nice, and you took really great photos

i wish i could understand turksih, because you have beuatiful pictures

kisses from france

temizelozlem dedi ki...

Hi Fiona

Firstly thank you so so much to read my blog and comment it :)) you are from france and this is very suprising for me

Because when i was writing about my travels i just think turkish people,so sorry that now i will start to write in engilish :))

To understand all around the word :))

And your question, yes this place in İstanbul near Beşiktas Maçka Park. This place is the most beautiful bar and restaurants for
Tourists. İzzet Çapa is the manneger of like these place the company of Çapamarka also you can find these off all on

Websites http://www.capamarka.com.tr/ you can find all information. Also there are another places as Arabesque.

You can find also in facebook and twitter.

If you have another question you can find me on facebook my full name is Özlem Temizel

Thank you so much and have a good life and wish to see you in Turkey :))

From İstanbul , Özlem