23 Haziran 2012 Cumartesi

Buse Terim Buse's Pop-Up Store





Geçen hafta sizlere Galatamoda 2012 gittiğimden bahsetmiştim. 15 Haziran Cuma günü Nişantaşı'nda kardeşimle turlarken bir gün öncesinden Buse Terim'in twitter hesabında gördüğüm etkinlik aklıma geldi. Nişantaşı The House Hotel de Buse's Pop-up Store açılmıştı. Girelim mi girmeyelim mi, ay çok kalabalıktır şimdi, basın,ünlüler derken kendimi Buse Terim'in yanında buldum :)



Biraz bu projenin kapsamından bahsedecek olursam, Buse's pop-up store, 15-16 Haziran arasında
7 farklı markadan çok özel ürünlerin bir araya geldiği, takının bin bir çeşidi, bileklikten kolyeye, ayakkabılar,babetler,özel tasarım thirtler, birçok markanın ürünlerinin ve Buse'nin kendi dolabından seçtiklerinin bir araya gelen ufak bir mağaza gibi düşünebilirsiniz. 7 marka arasında; Didem'in İzi, Chain Reaction İstanbul, Kaft.co Tshirt, Ece Salıcı, Pretty Ballerinas, Les Benjamins ve Kith&Kin bulundu.

Ben ilk renkli bilekliklerin olduğu masaya doğru adeta hücum ettim, çünkü hepsi kapanın elinde kalıyordu. Chain Reaction İstanbul ve Didem'in İzi koleksiyonlarından çok güzel yeni bilekliklerim oldu :) Benim geliş nedenim sadece ziyaret, Buse'yi yakından tanıma fırsatıydı. Genç kızların ilgisi oldukça yüksekti. O sırada kameralar bi ara bizi mi çekiyor , ay dur şöyle arkamı döneyim derken, ertesi günlerde kendimi cemiyet hayatının internet sitesinde gördüm ya çok güldüm açıkçası :)

Buse Terim'i bir Galatasaraylı, bir  eski Florya'lı olarak ayrı bir severim zaten, ama son zamanlarda ki moda dünyasındaki başarılarıyla da kendisini yürekten tebrik ediyorum. Bu genç yaşında Madonna'nın backstage bile çalışabilecek kadar başarılı olmasını kıskanmamak elde değil. Tebrikler Buse, yeni projelerinle kendi markanın izinden devam etmen dileğiyle. Emeğine, mütevaziliğine sağlık :)

Bu aşağıdaki resimler yine benim instagram albümümden :) Haber sitesinin çektiğinde arka fonda beni bulana helal olsun diyeceğim :)

İyi Hafta sonları, bol bol gezentiler :)




ALIŞVERİŞ YAPARKEN BİZİ BUSE TELEFONUYLA ÇEKMİŞ :)



DİDEM'İN İZİ 




















1 yorum:

fashiononboard dedi ki...

pek keyifliydi gercekten, ben de ugrama firsati bulmustum. cok guzel anlatmissin :)

http://fashiononboard.net