9 Haziran 2012 Cumartesi

MADONNA İSTANBUL



Ve iste o gun geldi. Aylarca belki de yillarca bekledigimiz pop dunyasinin kralicesi Madonna İstanbul konseri 7 haziran 2012 persembe gunu gelmisti. Biletleri aylar oncesi bir subat günü doğum günüm 25 şubata yakın bir tarihlerde aldım. Son saatlere kalmıştım, alsam mı almasam mı derken kendimi biletix de 3 bilet alarak o tarihi konsere imza atarken buldum. Buradan tekrar anneme ve babama çok teşekkür ederim, bu fırsatı bize sağlayabildikleri için.Çok güzel bir doğum günü hediyem di :)

Gelelim o muhteşem konser günü gezenti detaylarına. Ben kardeşim ve arkadaşımız melike, sabah kalktık, ben yerimde duramıyor adeta evde music make the people come together söyleyerek çoşuyorum. Hemen hazırlıklarımıza başladık, rahat kıyafetler seçildi, minik çantalar alındı, bilet kontrol edildi  ve konserin günün kahramanı babaanne dürbünü çantaya atıldı.

Konser için kapı açılış 18.30 du biz öncesinde bir yemek yiyelim diye , Taksim de güzel bir yemek yedik.Maratonun ilk ayağı arabayı AKM park ettik, son dakika yer bulan arkadaşım melike harikasın. Metro ile gitmeyi tercih edenlerden biri de bizdik. Allah'ım o ne kalabalık, sanki savaş çıktı ülkece sığınaklara inin anonsu verildi :) Hemen koş koş koş metroda yerimizi aldık, metroda yaşı kemale ermiş teyzemizin ay canım ben vip loca davetiye geldi cümlesini duyunca moralimiz yerle bir oldu. Biz neden davetiye bulamamıştık, ne eksiğimiz var dı hatta, tülay ünlü halimlen ezikmiyim la ben geyikleri çok döndü aramızda ve twitter da bu yorumlar dolaştı :) Metrodan inip koyun sürüsü eşliğinde Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadına doğru yol aldık. Metro da anons aynen şu şekilde idi : " Lütfen, metro içinde satıcılardan bir şey almayın". Karaborsacılar, tshirt satanlar , su satanlar adeta panayır alanını doldurmuştu. Aslanlı yoldan geçtikten sonra itiş kakış güvenlik kontrol , turnikeler derken stadın önündeydik. Metro Fm otobüsü dj etkinliği biraz olsun ortamı ısıtmaya başlamıştı. Pascal Nouma orada görmek de güzeldi. Kapıda gelen geçenlere bakarken zamanımızı doldurmaya başladık. Bir ara tweeter da yazdım okumuş olabilirsiniz, Malkoçoğlu önümden geçerken magazincilerin çemberi altında kalakaldım. Bir anda sinek kovarlar gibi nasıl çıktılar anlamadım. Beklerken çoğu ünlüleri biz de gördük, eğlendik, eşortmanlı hallerine güldük geçiştirdik.

Kapıya doğru yol aldığımızda saatler 8 gösteriyordu. Güney tribün 2. kat da olan bölümümüze ulaşmak biraz zordu. Yürü yürü bitmedi. Buradan emeği geçen tüm çalışanlara, bilet gösterdiklerimize, güvenliklere teşekkür ederiz, çok yardımcı oldular. Yerimize ulaştık ve sahne muh-te-şem !!!! tam karşımızda yer alıyordu. Sahne önü tıkabasa dolmuştu. Tribünler biraz boştu ama konser anına kadar tüm yerler doldu.

Biz de başladık o muhteşem ambiansı izlemeye. Dürbün o kadar güzel gösteriyor du ki biletimiz birden vip sahne önünün önü kadar oldu :) Benim gibi başka dürbünle gelende vardı aklınıza sağlık, harikasınız.

Saat 22.15. Madonna sahnede !!!! Girls Gone Wild ile muhteşem gösteri,şov,dans, müzik, tiyatro, artık adını koyamadığım ne varsa herşey ordaydı. Nefesim kesildi diyebilirim. Ne nasıl ya oha çüş bu kadın gerçek olamaz diye diye konseri izlemeye devam ettik. Ben izleyen, çoşan, oynayan, zıplayan, şarkılara hiç susmadan eşlik eden seyirciden oldum. Şaşkınlıkla ne yapacağını şaşıran millet bi ara donuk yüzlerle sahneye bakmakla kaldı. Oysa ki hareket, temponun hiç eksik olmaması gerekirdi, neyse...

Benim en çok sevdiğim sahneleri, Girls Gone Wild, Vogue, Like a Prayer, Celebration , Gang Bang oldu. ve tabii ki Madonna'nın ilk şarkısı Like a Virgin söylerken , of of ... Daha önce youtube bir çok video izlemiş olsam da canlı canlı görünce adeta büyülendim. Böyle bir sahneyi hiç bir zaman göremeyeceğiz, bando takımının havada uçması, Madonna'nın sürekli zıplaması, uçması, enerjisi insana gerçek olamaz dedirtti !

Lafı fazla uzatmadan, her şey harikaydı, tarih yazıldı, bu muhteşem inanılmaz görsel şovda olabilmekdi. Bundan sonra izlediğim konserlerin hiç biri bunun yerini tutamaz biliyordum artık!

Like a Prayer ilk notasını duyar duymaz, hiç kimseye aldırış etmeden, çılgın gibi bağırdım, alkışladım, hopladım, zıpladım. Galiba bir tek o şarkı da 50.000 kişinin katıldığını, eşlik ettiğini görebildim. Sonra Celebration son şarkısını söyledi ve goodbye İstanbul dedi gittii... Metro  dönüşü felaketti ,dönüşte galiba belimi incilttim, sıkıştım, nefes alamadım, ama değer ! Ayrıca metro da tüm kadınlar 7 den 70 e ben de dahil merdiven basamaklarını bile çıkamazken Madonna atladı uçtu diye konuşuyordu :)

seni tekrar izlemek dileğiyle, Hoşçakal Madonna ...

Aşağıdaki resimlerin bir çoğunu ben çektim, konser esnasında nasıl olsa çeken birileri olur boşver Özlem sen eğlenmene bak diyenlerden oldum, bazı resimleri internetten aldım , sağolun var olun. :)




doğa rutkay çekmiş :)




İŞTE BİZİM YERİMİZ 


dürbün :)



madonna ve oğlu :)




ben burada kendimi kaybettim, like a prayer 






oturduğum yerden sahne böyle göründü :)

açılış video su için yine youtube sağolsun  :)

http://www.youtube.com/watch?v=KOzBcTPWF70

http://www.youtube.com/watch?v=CA1xjSXZEKc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=WOP-RyuKKsk&feature=BFa&list=UUxuWe8kCs-qc2Wwq02NsEIQ

http://www.youtube.com/watch?v=EmbWMomcGUc&feature=related




3 yorum:

Unknown dedi ki...

Looks so fun!

http://heydahye.blogspot.com/

K. dedi ki...

cool pics. viva madonna:)

kisses,

http://chicmaniapourtoi.blogspot.cz/

temizelozlem dedi ki...

thanks for all :)

please, follow me :)