22 Aralık 2011 Perşembe

Hep Bir Karavan'ım Olsun İstedim



Çocukken sorardık birbirimize, en beğendiğin araba ne diye. Kimisi derdi Ferrari kimisi Mercedes ya da ayağımı yerden kessin yeter bir Vosvos'a bile razıyım. Benim de hep yolda galeride büyüklerimden gördüğüm modeller vardı, hatta Beverly Hills çizgi filmindeki gibi bir araba hayal etmiştim, hani şu üstü açık beyaz limuzin arkasında havuzu olan :) hatta bakınız :)
http://www.youtube.com/watch?v=Y1Hh32q3yCI
sonra dedim kızım Özlem boş ver sen bir Gezenti ‘sin. Benim çocukken hayalim artık hangi filmde nerde gördüysem ah bir karavanım olsa. Alsam yanıma dostlarımı çıksam yollara. Arabanın içinde ev var daha ne olsun kaplumbağa gibi sırtımda taşırım evimi. Hem bir sürü yerleri gezmek istiyorum, dünyayı dolaşacaktım onunla. Bir sürü fotoğraflar çekecektim, yolda durup hippiler gibi bohem bir hayatım olacaktı. Karnım acıktığında mini mutfağımda yemekler yapacak çok yorulduğumda da arkada kanepede uyuyacaktım. O kadar çok istemiştim ki bir karavanım olmasını. Bazen görüyorum kamp yerlerinde yazlıklarda ya beni de alsanıza ya da bir gireyim bakiyim ne yapıyorsunuz ne maceralar ne hikâyeler taşıyorsunuz merak ediyorum.
Tabi öyle yallah şoför yallah olmazdım herhalde :) Şimdi bir kaç resim paylaşıyorum böyle şirin minik renkli bir karavanım olsun isterdim. Belki o zaman tam gezenti olurdum, belki de sahip olurum bilmiyorum. Ben istiyorum, inanıyorum, olacaktır, hayallerim...  Little miss sunshine filmindeki gibi yada :)





1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bizim zamaninda vardi tatile cikamasakda durmasi bile guzeldi